Sejlture

På denne side har vi samlet rejseberretninger fra sejlture de sidste år. Besætningen er som udgangspunkt Tine, Mads og børnene. De fleste tekster er skrevet af Mads, men enkelte år er skrevet af Tine.

Sommerferien i år bød på 10 dage i Øresund og Kattegat, bland andet med vores første besøg på Hallands Väderö. Der er lagt lidt fotos og havnebeskrivelser på siden.
 
Første år i vores nye båd, en Dehler 343. Turen går til det Sydfynske øhav, og er dokumenteret med både kort, tekst billeder og video.

Sommerferie 2009
I år var det Tines tur til at skrive rejse-blog. Efter en kick-start med børnefri besættning gik turen gik til det sydsjællandske, i alt to uger med 2 voksne og 2 børn ombord. Følg Tines rejseberretning.

Sommerferie 2008
For første gang er vi 4 besætningsmedlemmer på årets sejltur, der af samme grund bliver mindre ambitiøs end sidste år. Planen er to afslappende uger i øresund. Turen dokumenteres i år på Blogger og Google Maps.

Sommerferie 2007
3 uger i den Svenske skærgård (vestkysten). I år forøger vi os med en mobiltelefon-foto-blog - opdateret flere gange dagligt. Der er også geotaggede billeder fra sejlturen.

Sommerferie 2006
2 uger i det sydfynske. Dagligt opdateret rejsebeskrivelse og kort.

Sommerferie 2005
Lidt over en uge på smuttur i Øresund. Frida er lidt over et år, og tålmodigheden er ikke stor. Alligevel bliver det til en god ferie.
 
Sommerferie 2004
Vores første længere tur. Godt to uger i det Sydsjællandske øhav. Frida er ca. 4mdr, og sover fra det hele. Hjemmesiden blev opdateret dagligt med kort, billeder og tekst. Nok vores mest underholdende rejseberretning til dato.